Mod de preparare:
1. Se unge o tava cu unt bine, se presara cu 1-2 libguri de zahar, se tapeteaza cu fructele curatate, astfel ca sa fie acoperit totul uniform. Eu am mai pus la prune si ceva caramel printre fructe deoarece erau un pic acre, se da deoparte.
2. Se bat ouale cu zaharul si batonul de vanilie bine de tot, pina se amesteca uniform. Se adauga uleiul, macul, laptele si faina cate un pic ca sa se incorporeze toate bine, se adauga praful de copt si se adauga compozitia peste fructele din tava. Se da la cuptorul preincalzit la 190 grade si se lasa 15-20 minute pina se umfla si creste si de abea apoi se deschide cuptorul si se intoarce pentru a se coace unoform. Nu se coace prea tare pentru ca astfel va ramane moale mai mult timp.
3. Se scoate tava din cuptor si se pudreaza cu zahar pudra cand este rece. Se taie in cuburi.
Tava cu caise gata, taiata si pudrata cu zahar
Tava cu prune gata de servit...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu