Rubarba curatata de fasiile exterioare
Rubarba taiata felii, trebuie curatate si firicelele care ies din rubarba, nu au aspect frumos la folosit, par niste ate care atarna, eu le trag si se desprind usor
Ouale cu iaurtul care se adauga si sosul de caramel
Aluatul pus in tava, intepat din loc in loc
Tarta gata de pus in cuptor, cu sosul caramel
Mod de preparare:
1. Se unge cu unt foaia de copt pusa in tava de tarta, se pune foaia de aluat si se inteapa din loc in loc.
2. Se face umplutura: intai se curata tulpinile de rubarba de cojile exterioare si se toaca felii marunte, se mai curata atisoarele care ies si se pun deoparte.
3. Se amesteca intr-un vas adanc rubarba cu nuca de cocos, branza, ouale batute bine, zaharul smantana, fructele confiate, eu am avut fructe goji si stafide, esenta.
4. Se pune peste aluatul din tava si se niveleaza.
5 Se indoaie marginile aluatului peste tarta si se se prelinge sosul de caramel peste suprafata tartei si cu o lingurita incercam sa o intindem usor.
6. Se pune la cuptor si se rumeneste 20 minute, la 180 grade.
7. Se scoate si se presara cu zahar pudra dupa ce se raceste. Tot atunci se poate taia si servi.
Tarta in tava fara caramel
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu