marți, 1 aprilie 2014

Salata cu kiwi


Ingrediente: un kiwi curatat si feliat , o rosie mare, un ardei gras verde, un ardei rosu capia, o mana de  baby spanac, 100 gr de cascaval ras, sare, piper , un morcov mic ras, ulei de masline, sos de ardei iute. 

Mod de preparare:
1. Se feliaza toate legumele spalate si se adauga intr-un castron impreuna cu fructul de kiwi, morcovul ras, spanacul spalat si uscat, se asezoneaza cu piper si sare, sosul de ardei iute, uleiul de masline, dupa gust, si se da la rece o jumatate de ora.
2. Se serveste rece cu paine calda, feliata si cu sos de iaurt si usturoi sau ca atare.


Gata de servit , fructul de kiwi ii va conferi o aroma dulce acrisoara minunata, sosul de ardei iute si celelalte legume sunt o imbinare delicioasa ...


Magazine on line