marți, 1 aprilie 2014

Gustari cu paine saj si legume


Ingrediente: paine saj(markok sau shrak) http://en.wikipedia.org/wiki/Markook , cate o felie de persoana/ portie, un ardei verde feliat, cateva foi de baby spanac, un morcov mare ras, un cub de unt pentru uns painea,  cateva felii de cascaval rase sau taiate betisoare, o rosie feliata, 2-3 felii de branza diferita : brie, maturata, camembert, topita, svaiter, dupa plac, sare si piper, ulei de masline



Mod de preparare: 
1. Se unge o foaie de paine cu unt , se distribuie la exterior cascavalul uniform si branza la alegere, apoi se pun legumele , morcovul ras, spanacul si rosia si ardeiul feliat fin, se presara piper , sare numai daca branza aleasa nu e sarata si se ruleaza nu prea strans ca sa nu se rupa foaia de paine. 
2. Se pune in tigaia cu ulei de masline unde se rumeneste usor pe o parte si pe alta. De aceea am pus la exterior branza ca sa se topesca un pic si sa lege ingredientele.
3. Se scoate din tigaie, se taie in bucati mai groase si se serveste la micul dejun.




Un sandvis taiat si pus in farfurie pentru servit



Magazine on line