sâmbătă, 29 martie 2014

Placinta cu crema de iaurt, capsuni si goji


Ingrediente: un pachet de aluat de placinte gata facut, decongelat si presarat cu faina ca sa poata fi asezat pe blatul de lucru, 400 ml de iaurt , 3 linguri de faina, 1 ou, esenta dupa gust, 100 gr capsuni proaspeti sau decongelati, un pumn de fructe goji, zahar pudra , ulei pentru uns 
Mod de preparare:
1. Se intinde o foaie de aluat, se presara cu faina tava si se pune ulei care cu  o pensula se intinde uniform . Se pune foaia in tava.
2. Se face crema: se amesteca iaurtul cu faina si oul, esenta sau aroma dorita si se omogenizeaza totul. Se unge aluatul cu crema si se pun din loc in loc capsunii si fructele goji. Acestea ar trebui sa fie imprastiate omogen , peste tot.




3. Se intinde cea de-a doua foaie deasupra peste crema , se da la cuptor la foc mic 10-15 minute. 
4. Se lasa sa se rumeneasca frumos, se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar pudra. Se lasa la racit , se taie in portii patrate.



  Portionata pentru doritori

 
 Rumenita , atunci cand s-a scos din cuptor


Magazine on line