luni, 3 februarie 2014

Tuburi paste cu carne si ciuperci


Ingrediente: paste tuburi cat sa acopere fundul unui vas de gatit, de sticla sau metal, pentru ca tuburile sa se sprijine unul de altul, 300 gr carne tocata, 200 gr ciuperci din conserva, sare, piper, 10 rosii chery taiate in doua, sos  din 200 gr smanatana, 1 ou, ceapa tocata si sare, piper, 100 ml apa, o lingura pasta de tomate, ulei de masline
Mod de preparare:
1. Se aseaza tuburile in picioare in vasul pe care il vom pune la cuptor, un vas de sticla sau unul de cuptor, fara spatii ca sa nu se rastoarne atunci cand le vom umple si la fierbere isi vor pastra forma.
2. Se prajesc ciupercile cu ceapa si carnea tocata in ulei de masline ca sa se inmoaie si sa isi patrunda aromele 10 minute.
3. Se umplu cu ciuperci si carne tocata fiecare tub si se aseaza in vas la loc, in picioare, unul langa altul. 
4. Se acopera cu rosiile taiate si se presara sare si piper.
5. Se amesteca cu telul ingredientele sosului: oul batut bine, smantana , apa, sarea , piperul si pasta de tomate. Se adauga in tava cu tuburi, peste ele.
6. Se dau la cuptor si se rumenesc usor , se servesc calde.


  Pastele tuburi 


Inainte de a le pune in cuptor


Umplutura gata de prajit in tigaie 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line