duminică, 23 februarie 2014

Paste torteloni cu carne, preparat rapid


 Ingrediente: un pachet de torteloni umpluti cu spanac sau branza , gata facuti , carne de vita fiarta si taiata mic, 100 gr de fasole verde, 100 gr de boabe de fasole dintr-o conserva, un dovlecel verde ( zuchini )taiat felii, o  lingura de ceapa si morcovi deshidratati ( se pot pune si proaspeti), ulei de masline, sare si piper, 2-3 catei intregi de usturoi prajiti in ulei 


Mod de preparare:
1. Se pun la fiert torteloni dupa cum se scrie pe pachetul lor si apoi se scurg de apa punandu-se deoparte.
2. Se pune la prajit  ceapa si apoi se adauga pastaile , se rumenesc putin si apoi se adauga carnea fasii , fiarta dinainte , se adauga 2 cani de zeama , boabele de fasole cu tot cu zeama lor din cutie, dovlecelul taiat rondele, sarea si piperul si se lasa la fiert 5 minute, acoperite , sa se inmoaie . 
3. Se adauga ceapa si morcovul deshidratat si se lasa inca 5 minute, la foc mic. Se prajesc cateii de usturoi si se pun deoparte.
4.Tortelonii scursi se pun in farfuria de servit. Se toarna legumele cu zeama lor peste torteloni, nu prea multa,  se adauga  legume mai multe si se asezoneaza cu cateii de usturoi prajiti.  Se serveste calda .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line