Mod de preparare:
1. Se taie miezul de lapte in 2 felii fiecare , bananele in rondele destul de groase. Daca aveti alt fel de branza dulce , se fac turtite si se aplatizeaza ca un biscuit.
2. Se pun pe tava pentru 4 portii: cate o felie de miez de lapte , apoi cate un biscuit deasupra, rondela de banana, din nou biscuit, apoi un miez de lapte si o rondea de banana , iar ca mot la turnulet este pusa o zmeura . Ordinea puteti sa o stabiliti voi dupa plac, important este sa se intercaleze si biscuitul sa fie langa branza ca se se inmoaie de la ea.
3. Se toarna un strop de sirop de zmeura peste fiecare turnulet si se lasa 1 ora la frigider ca sa se inmoaie usor . Daca nu aveti sirop, se poate folosi sos de dulceata de care aveti la indemana.
4. Se serveste ca desert , este un desert usor de facut, cu ingrediente din casa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu