Ingrediente: 2 felii mari de paine feliata neagra sau alba, cu tarate sau cu seminte, dupa plac, o rosie feliata, cateva ciuperci fierte, 2 cuburi de spanac congelat, o ceapa rosie feliata mic, cateva masline fara samburi, ardei taiati fini felii, o lingura de sos de rosii sau de zacusca, ketchup , ulei de masline , cascaval ras
Mod de preparare:
1. Se unge o tigaie cu ulei de masline.
2. Se pune pe felie cate o lingura de zacusaca sau rosii sau sos de rosii sau ketchup si se distribuie ingredientele pe rand, ce avem la indemana , iar rosiile se pun deasupra si deasupra se presara cascavalul ras.
3. Se pune felia in tigaia si se prajeste pe dedesubt cam 3 minute la foc mediu. Se acopera cu un capac inca 3 minute si se lasa asa cu focul mic, prin acoperire se inmoaie cascavalul si se unesc aromele.
4. Se scoate felia pe farfurie si se serveste.
Inainte de a le pune in tigaie
Dupa inmuierea ingredientelor, cascavalul topit
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu