vineri, 24 ianuarie 2014

Budinca cu branza sarata


Ingrediente: un pachet de 200 gr de spaghetti subtiri , sare ( daca este necesar numai), ulei de masline, unt , 500 gr de branza sarata, 200 ml lapte sau iaurt, un ou, piper si nucsoara rasa
Mod de preparare:
1. Se fierb pastele si se dau deoparte, scoase din apa.
2. Se pune unt intr-un ceaun, se unge pe fundul lui, se presara branza sfaramata si apoi se pune jumatatea din spaghetti , se adauga din nou unt si branza si se continua din nou cu restul de paste, facand straturi continui.
3. Deasupra se pune branza si unt si se presara piper si ulei de masline. Se asezoneaza cu nucsoara rasa.
4. Se face un amestec din lapte sau iaurt si oul batut bine si se toarna deasupra . Se pune in cuptor si se tine 30 minute pina se coace si se rumeneste deasupra. 
5. Se serveste cu smanatana sau ca atare , chiar si rece, feliata.


Inainte de a o pune in cuptor


Gata de servit 

Magazine on line