luni, 30 decembrie 2013

Salata de sfecla rosie si salata cu hrean


1.Ingrediente salata sfecla: o sfecla fiarta si curatata, ulei de masline, sare, piper si o lingura de zahar sau miere de albine
Mod de preparare:
1. Se taie sfecla in cuburi egale si se presara cu uleiul de masline, sarea si piperul si zaharul , se amesteca bine si se lasa la rece 1-2 ore inainte de a fi servita.Zaharul adaugat ii da o aroma placuta aceentuand dulceata sfeclei.

2.Ingrediente sfecla cu hrean: o sfecla fiarta si curatata, rasa, 2-3 radacini de hrean rase, sare si otet, ulei de masline
Mod de preparare: 
1. Se rade sfecla si se amesteca cu hreanul, se adauga celelelate ingrediente si se inchide intr-un borcan ermetic. Se tine la rece si se serveste langa fripturi sau salate.

Hrean cu sfecla rasa si mujdei sau maioneza, un aperitiv iute langa fripturi sau racituri


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line