luni, 30 decembrie 2013

Salata de sfecla rosie si salata cu hrean


1.Ingrediente salata sfecla: o sfecla fiarta si curatata, ulei de masline, sare, piper si o lingura de zahar sau miere de albine
Mod de preparare:
1. Se taie sfecla in cuburi egale si se presara cu uleiul de masline, sarea si piperul si zaharul , se amesteca bine si se lasa la rece 1-2 ore inainte de a fi servita.Zaharul adaugat ii da o aroma placuta aceentuand dulceata sfeclei.

2.Ingrediente sfecla cu hrean: o sfecla fiarta si curatata, rasa, 2-3 radacini de hrean rase, sare si otet, ulei de masline
Mod de preparare: 
1. Se rade sfecla si se amesteca cu hreanul, se adauga celelelate ingrediente si se inchide intr-un borcan ermetic. Se tine la rece si se serveste langa fripturi sau salate.

Hrean cu sfecla rasa si mujdei sau maioneza, un aperitiv iute langa fripturi sau racituri


Magazine on line