joi, 5 decembrie 2013

Spagheti cu cerneala de sepie si rucola




Ingrediente: 100 gr de spagheti cu cerneala de sepie, adica de culoare neagra, se gasesc la magazinele cu delicatese, gustul este deosebit, credeti-ma, 1 - 2  gogosari  murati taiati felii, 1 morcov tocat fin, o ceapa sau un praz, 50 gr de rucola verde, lamaie taiata pentru ornat, ulei de masline, sare si piper, 1 ardei verde tocat.

Mod de preparare: 
1. Se fierb spaghetele conform indicatiilor de pe pachet. Se pun la scurs alaturi.
2. Se pune la prajit ceapa sau prazul tocat, se rumenesc usor, se adauga morcovul , sarea , piperul, gogosarul murat care ii va darui din acreala lui si ardeiul verde. Se calesc 5 minute, se adauga spaghetele scurse de apa lor si se mai tin impreuna 2-3 minute sa se patrunda si imprieteneasca aromele.
3. Se pun in farfurie si se orneaza cu rucola si cu rondele de lamaie.
4. Se servesc calde cu zeama de lamaie sau ca atare.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line