Am ornat cu umbrelute, se pot pune stelute, sirop de capsuni sau altele pentru aspect
Faza intermediara, fara capac
Ingrediente: un ananas curatat taiat felii subtiri, in numar egal cu felii nu prea groase, la fiecare portie se socoteste o felie groasa si una subtire, o cutie de mascarpone, cateva boabe de struguri, 2-3 linguri frisca sau apa de flori, 2-3 lingurite de branza dulce scursa, daca se vrea mai dulce se pune o lingurita de zahar brun, o jumatate de lamaie, se stropeste cu lamaia, cateva bucati de scortisoara, o lingurita de unt .
Mod de preparare:
1. Se pun feliile de ananas taiate in farfuria de servire.
2. Se face crema din mascarpone amestecand-o cu frisca sau apa de flori si branza dulce, zaharul brun si se pune pe fiecare felie cate 1-2 lingurite de crema. Se prajeste felia subtire de ananas in unt pina se rumeneste si se raceste. Trebuie sa fie rumena pe margini si uscata
3. Se distribuie 4 boabe de struguri peste primul strat de crema , apoi se pune cea de-a doua felie, rumenita, cea subtire si se orneaza cu bucatele de scortisoara sau altceva ce aveti la indemana, o aroma dulce dupa gust.
4. Se da la frigider si se serveste rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu