duminică, 22 decembrie 2013

Frigarui cu cascaval a la bucataresele vesele



Ingrediente: cascaval taiat cuburi, o legatura de busuioc verde, 100 gr de nuci, rosii chery, ulei de masline, sare, piper.
Mod de preparare: 
1. Se face sosul de busuioc la blender din frunzele de busuioc, sare, piper, nuci si ulei de masline, se mai adauga 2-3 linguri de apa daca e prea dens. Se mixeaza 1-2 minute pina se obtine o pasta omogena care se pune intr-un bol mic. 
2.Se fac frigaruile astfel: se inteapa pe o tepusa o jumatate de rosie chery, apoi un cub de cascaval, o frunza de busuioc si din nou un cub de cascaval si se incheie cu restul de la rosia chery. Se pot pune in ce ordine doriti sau puteti sa adaugati alte legume care se pot pune pe tepusa.
3. Se stropesc cu sosul pesto de busuioc si se servesc la cina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line