duminică, 22 decembrie 2013

Pui la cuptor cu legume


Ingrediente: o jumatate de pui , legume colorate: gogosari, ardei verde, morcov, dovlecei, zuchini, cartofi, rosii  si orice aveti prin casa si va place ca leguma .
Mod de preparare: 
1. Se fierbe puiul 20 minute in apa cu sare si mirodenii: piper, cuisoare, scortisoara si coriandru, se pregatesc legumele: gogosarii taiati mari, cartofii taiati in patru, dovleceii taiati in patru bucati, rosii felii si cam cum va trece prin cap la fiecare.
2. Se pun in tava la cuptor legumele , se presara cu sare si piper, se pune puiul deasupra, se adauga 2-3 polonice de supa si se da la cuptor la foc tare.
3. Se tine tava 30 minute pina se rumenesc legumele si puiul si se scot pentru a se pune la masa.
4. Se serveste cu muraturi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line