luni, 30 decembrie 2013

Budinca de lapte orientala



Ingrediente: 1 l lapte , 6 linguri amidon, o canita de apa de flori , 100 g de zahar brun, dulceata, nuca de cocos rasa, inimioare de zahar, scortisoara, orice altceva pentru decor si gust va place
Mod de preparare: 
1. Se pune laptele rece cu amidonul si zaharul  pe foc mic si se amesteca mereu pana se ingroasa usor si se da deoparte. Se amesteca mereu ca sa nu se prinda amestecul sau folositi o tigaie cu fund dublu.
2. Se adauga apa de flori la final si se amesteca bine. Se pune in cani/castroane sau alte  boluri mai inalte pentru servit.
3. Se orneaza cu dulceata, fulgi de cocos sau orice doriti.
4. Se serveste rece dupa ce a stat la frigider 1-2 ore.



Cu dulceata


Cu fulgi de cocos sau bilute de zahar colorate


Cu scortisoara si inimioare de zahar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line