duminică, 22 decembrie 2013

Bomboane Rafaello


Ingrediente: 400 gr de nuca de cocos, 5 linguri de lapte praf, 5 linguri de zahar pudra, 100 gr de ciocolata alba topita pe abur, 50 gr de unt topit, 300 ml frisca nebatuta , visine congelate pentru interior
Mod de preparare: 
1. Se adauga nuca de cocos, untul topit, laptele praf, zaharul pudra si ciocolata topita, untul topit  si frisca intr-un bol si se amesteca bine . Se mai adauga nuca de cocos sau frisca daca compozitia este prea groasa sau prea moale ca in final compozitia sa fie legata, groasa si modelabila. 
2. Trebuie sa fie modelabila ca sa poata fi usor de facut bile in palme. `in prealabil se ung palmele cu unt sau ulei si se fac bile din compozitie care apoi se tavalesc in nuca de cocos.
3. Bomboanele date prin cocos se aseaza in hartii de bomboane sau alte suporturi decorative. 
4. Se tin in frigider 1-2 ore si apoi se pot servi.




Magazine on line