marți, 4 martie 2014

Supa alba de legume


Ingrediente: 3-4 buchetele de conopida , 3-4 buchetele de brocoli, un morcov cuburi, o legatura de marar tocat, cateva cozi de ceapa verde tocate, 400 ml de supa de vita/pui, un cartof taiat cuburi, o ceapa taiata fin, ulei de prajit, sare, piper si zeama de lamaie .

Mod de preparare: 
1. Se prajeste ceapa in ulei si se rumeneste usor , se adauga morcovul si supa si da 10 minute in clocot.
2. Se adauga buchetele de conopida, taiate mic si broccoli desfacut si cartoful cuburi, se lasa inca 10-15 minute si se asezoneaza cu sare si piper si zeama de lamaie dupa gust.
3. Se pune in castroane si se presara mararul si cozile de ceapa verde tocate deasupra.
4. Se serveste cu ceapa verde si paine prajita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line