duminică, 2 martie 2014

Crema de ricotta cu fructe la pahar

  
Ingrediente: o cutie de ricotta de 200 gr, 2-3 fructe de kiwi curatate si feliate nu prea subtire si nici prea gros, 200 ml de frisca , 2 linguri de dulceata de capsuni, 1 lingura de sirop de la dulceata ,chipsuri de ciocolata pentru decor, 1 lingura de zahar pudra , daca este necesar.
Mod de preparare:
1. Se bat la mixer ricotta cu frisca , daca este deja dulce nu mai adaugati zahar, daca este neindulcita adaugati zahar pudra  la viteza medie pina se omogenizeaza. Se imparte jumatate din ea in pahare ( eu am folosit 3 pentru aceasta cantitate), restul de crema se amesteca cu dulceata de cirese, visine sau capsuni pana se omogenizeaza si este destul de ferma. Se obtine o crema roz.


3. Se adauga feliile de kiwi in pahar de jur imprejur si in interior se  pune crema roz . Deasupra se decoreaza cu frisca batuta simpla si se decorezeaza cu siropul de dulceata si ciocolata chipsuri .
4. Se dau la frigider 1 ora si se servesc daca doriti cu inghetata. 



Magazine on line