luni, 10 martie 2014

Aperitive, mic dejun sanatos




Ingrediente: 200 gr de branza mozarella, camembert, telemea sau/si cascaval, 200 gr de rosii cherry, cateva fire de rucolla, 2 felii de paine negra, fructe: jumatate de para, jumatate de mar, 2 piersici din compot, o jumatate de portocala, un strop de sare de mare si piper , 50 gr de unt, grisine cu susan, 50 gr de afine proaspete, cateva fire de rozmarin, menta uscata pentru gust si aroma, 100 ml de suc de rosii proaspat stors sau din cutie, ulei de masline .



Mod de preparare:
1. Se pun la gratar rosiile pe tepusele subtiri si se rumenesc pe toate partile si se pun apoi si feliile de paine si se rumenesc pe acelasi gratar. Cat sunt inca calde feliile de paine se ung cu unt si se adauga pe ele mozarella sau alta branza moale.
2. Se feliaza fructele si se aromeaza sucul de rosii cu crenguta de rozmarin sau piper.
3. Se serveste branza cu fructele si sucul de rosii .
4. Se poate presara totul cu sare de mare si ulei de masline .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line