Ingrediente: 200 gr de porumb din conserva, 100 gr de naut fiert, 100 gr de linte maro, 500 gr de ceapa mica de arpagic, o cutie de rosii cuburi sau rosii taiate cuburi, 200 gr de fasole rosie din conserva, ulei de prajit
Mod de preparare:
1. Se prajeste ceapa mica in ulei , dupa ce am oparit-o in apa fierbinte si am curatat-o , se da deoparte. Pentru a putea curata ceapa arpagic se opareste mai intai si apoi se curata foarte usor.
2. Se adauga porumbul congelat, nautul fiert si scurs, lintea scursa, fasolea si rosiile tocate.
3. Se amesteca toate si se da un clocot in tigaia in care am prajit ceapa 5 minute.
4. Se serveste cu paine prajita, este o mancare satioasa , de iarna.
Ceapa mica de arpagic , prajita
Legumele de la tocana adunate in tigaie
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu