vineri, 24 ianuarie 2014

Salata cu porumb, morcov si cartofi


Ingrediente: 2 cartofi taiati in felii mari, pe lungime, o cana de porumb dulce, 3 morcovi mici intregi, salata verde, sare si piper si oregano, o lingurita de otet sau zeama de la o lamaie.
Mod de preparare:
1. Se fierb legumele, dar nu mult, cam 10 minute ca sa se inmoaie doar in apa cu putina sare si se dau deoparte.
2. Se coc pe gratar ca sa se rumeneasca si se pun pe farfurie intercalat, o felie cartof, una de morcov, se presara deasupra porumbul , apoi se presara cu sare, piper si otetul/zeama de la lamaie diluata cu ceva apa.
3.Se orneaza cu salata verde si oregano, pentru cei carora le place, pot sa schimbe aroma cu thyme, tarhon, patrunjel, marar si maioneza.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line