duminică, 29 decembrie 2013

Paste taliatele cu brocoli


Ingrediente: 200 gr de taliatele , eu am folosit pe cele cu seminte si ulei de canepa, ulei de masline, un buchet mic de brocoli, sare, piper si daca se doreste un sos de smanatana facut din smanatana, desigur, o lingura de maioneza si un strop de lamaie, sare si piper.
Mod de preparare:
1. Se fierb taliatelele in apa cu sare, se scot si se dau deoparte la scurs.
2. Se fierbe brocoli, eu pun buchetelele in aceeasi apa de la fiert pastele pentru ca se imbogateste gustul mancarii, produsele fiind in final impreuna si se dau deoparte dupa 4-5 min de fierbere efectiva. Se scufunda in apa rece buchetele de brocoli ca sa isi pastreze culoarea frumoasa.
3. Se adauga la paste brocoli, uleiul de masline, sarea, piperul si se adauga sosul deasupra. Se serveste. Sosul se face prin amestecul smantanii cu maioneza si zeama de lamaie. Se asezoneaza cu sare si piper. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line