rosii - 4 bucati
salata verde - o capatana mica
rucola - 50 gr
baby spanac - 50 gr
oua rondele - 2 oua
sare , piper - un vf de lingurita
ulei masline - 50 ml
zeama de lamiie - 50 ml
zatar( oregano) uscat maruntit fin - 20 gr
Mod de preparare:
1.se spala legumele , se usuca, se rupe salata cu mana , se amesteca cu rucola si baby spanac se asorteaza cu rondelele de oua si se pun rosiile de jur imprejur intr-un castron adanc.
2.Se face un sos din ulei de masline, zeama lamiie, sare si piper care se amesteca cu furculita, se toarna deasupra, se presara oregano uscat peste toata salata din belsug.
3.Se serveste rece.
Secretele bucatarului:
Legumele trebuie sa fie spalate si uscate inainte de folosire ca aspectul sa fie acceptabil .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu