miercuri, 11 decembrie 2013

Pizza flamindului



Ingrediente:

aluat pizza - 300 gr
brocoli fiert - 4-5 buchetele
ardei iute rondele-jalapeno murat - 3 bucati
sos de rosii si pasta de tomate - 200 ml
oregano, zatar uscate si sfaramate - 10-20 gr
sunca de vita feliata foarte subtire - 2-3 felii
ciuperci feliate - 5-6 bucati mari
rosii cuburi - 2 bucati
ardei gras - 4-5 rondele
branza de 2-3 feluri - 200 gr
cascaval ras - 200 gr
Mod de preparare:
1.Se intinde aluatul gata sau facut in casa si se unge cu sosul de rosii , se presara oregano si zatarul peste sos, apoi se adauga celelalte ingrediente uniform peste toata suprafata aluatului, la final se lasa branza alba si se da la cuptorul incins 10 minute. 
2.Se scoate si se presara cu cascavalul ras peste toata suprafata...se mai da un pic la cuptor, inca 5 minute ca sa se rumeneasca deasupra. 
3.Se serveste calda imediat.
Secretele bucatarului: se presara cu una din aromele uscate : Oregano, zatar, thyme uscate sfaramate in mana.





            Pofta buna sa aveti!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line