duminică, 29 decembrie 2013

Paste cu ciuperci chinezesti



Ingrediente: 200 gr de paste cu tarate, sunt mai aspre, dar mai gustoase, dupa mine, 1/2 ardei rosu gras si 1/2 ardei verde, 6-8 bucati de ciuperci chinezesti uscate puse la inmuiat de seara pina a doua zi, sare, piper,  o ceapa tocata pentru prajit
Mod de preparare: 
1. Se fierb pastele in apa cu sare si se dau deoparte. Se fierb ciupercile chinezesti 10 minute sa se inmoaie bine, dupa ce au stat la inmuiat de seara.
2. Se prajeste ceapa in ulei si se adauga ciupercile scurse, ardeii colorati, taiati felii mai late, se pune sare si piper si se acopera 1-2 minute sa se inmoaie totul. Se adauga pastele si se mai amesteca in tigaie 1-2 minute sa se amestece aromele .
3. Se servesc calde cu sos de soia negru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line