vineri, 6 decembrie 2013

Fudge de cioco alba si neagra




Ingrediente:  100 gr de chipsuri de ciocolata alba si 100 gr de chipsuri de ciocolata amara, 2-3 linguri de lapte condensat, 2-3 bomboane de menta zdrobita, foaie de copt




Mod de preparare: 



1. Se topeste pe bain marie ciocolata alba cu 1-2 linguri de lapte condensat pina se omogenizeaza si se fluidizeaza. Se pune pe folia de copt si se face un patratel, ciocolata nefiind prea fluida se poate aduna usor in forma de patratel .
2. Se fluidizeaza la fel si chipsurile de ciocolata amaruie si se toarna peste cubul de ciocolata alba.
3. Se presara deasupra bomboanele zdrobite de menta si se ruleaza apoi hartia de copt adunanadu-se capetele ca un rulou, adica se face ca o rulada, rotunda. 
4. Se lasa la intarit 20-30 minute si se taie felii. 
Se serveste langa o cafea buna..








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line