miercuri, 11 decembrie 2013

Fluturi cu legume, mic dejun de la bucataresele vesele


Ingrediente: 1/2 pachet de aluat de placinta gata sau faceti in casa aluat de paine din care ies 4 fluturi, 3 felii de zuchini pe fiecare fluture, 2-3 rondele de ardei rosu la fiecare, o felie de branza , la alegere in fiecare fluture, seminte, un galbenus, un pic de ulei, strop sare si piper.


Mod de preparare: 
1.Se ia foaia si se dezgheata usor, tinand-o la temperatura camerei 30 minute, se taie dovlecelui verde in rodele subtiri, se taie ardeiul rondele.
2. Se taie patrate de 14-15 cm, 4 la numar dintr-o foaie gata. Se mai face o taietura la 1 cm de margini , in interiorul patratului si se pun pe patratul mic: 3 felii de zuchini, 2-3 felii de ardei rosu, o felie de branza, se iau colturile opuse si se lipesc intre ele, facand un cosulet ( mai jos vedeti cum arata inainte de a le pune in cuptor) .
3. Se ung cu galbenus si seminte de in, chimen, dovleac curatat, floarea soarelui , orice avem si un strop de sare si piper. 
4. Se coc la cuptorul preincalzit 5-6 minute, se scot si se servesc calde la micul dejun.





Aici va arat etapa preliminara , urmeaza si celelalte laturi sa fie lipite la mijloc, apoi se pun in cuptor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line