joi, 26 decembrie 2013

Tarta rapida cu fructe


Ingrediente: 1/2 pachet de aluat gata facut, lasat la temperatura camerei 30 minute, 2 pachete budinca vanilie si cacao praf , 400 ml + 400 ml lapte  pentru cele 2 budinci, cirese proaspete, visine , afine, mure sau orice alt fruct congelat sau chiar din dulceata sau compot.

Mod de preparare: 
1. Se ung formele de tabla cu unt sau ulei, se taie rotunduri aluatul si se acopera fundul fiecareia cu acesta, intinzandu-l pe margini sa acopere toata forma. Se inteapa ca sa nu se umfle la coacere.
2. Se lasa in cuptorul incins 10 minute, se scot si se lasa sa se raceasca.
3. Se face budinca de vanilie si cea de ciocolata si se lasa la racit. Pentru cine doreste se poate face o budinca de casa cu lapte, oua si faina sau amidon si cacao pentru cea cu cacao.
4. Se umplu formele de aluat cu budinca si se orneaza cu fructele congelate.
5. Se lasa la rece, dar nu in frigider cateva ore sa se inmoaie usor si se servesc. Se pot orna cu frisca sau ciocolata rasa.





Se pot umple in interior cu crema daca se desprind foile si se introduce crema intre foi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line