miercuri, 4 decembrie 2013

Cartofi umpluti cu legume si mozarella


Ingrediente: cate un cartof pentru fiecare portie, ardei rosu gras taiat felii,   suc de rosii de casa sau de la cutie, ceva mirodenii verzi ca thyme, oregano, 50 ml ulei de masline, zatar, sare, piper .
Mode de preparare:
1. Se pun la fiert cartofii in apa cu sare  cam 15 minute ca sa nu se sfarme si nici sa fie cruzi, ci semifierti.
2. Se scot, se racesc si se cresteaza, dar nu se taie de tot, doar atat cat sa putem introduce feliile de mozarella si ardei gras in crestaturi.


3. Se presara sare, piper si sucul de rosii impreuna cu mirodeniile mirositoare.
4. Se pun in tava la cuptor la grilul de sus pentru a se rumeni si se stropesc cu uleiul de masline.
6. Se servesc cu salata de orice vreti voi si sos de maioneza cu iaurt. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Magazine on line